SEO

Zoekmachine-optimalisatie kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de reguliere zoekresultaten van diverse zoekmachines.

SEO

Onze jarenlange ervaring op het gebied van SEO projecten en onze actieve betrokkenheid bij het beoordelingssysteem van werelds meest populaire zoekmachine heeft er toe geleid dat uw site optimaal kan scoren in de zoekresultaten van populaire zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google, Bing en Yahoo.

Een website met een toppositie

Een toppositie binnen de resultatenlijsten van verschillende zoekmachines. Wat kan u erbij helpen om dit doel te bereiken? Voor een deel ons jarenlange vergaarde inzicht op het gebied van inhoudelijke en technische opbouw van webpagina's. Onze ontwikkelaars en ontwerpers stemmen via een checklist de inhoud en opbouw van uw website samen af op het gewenste doel van de zoekmachine optimalisatie. Daarnaast maken we ook u bekend met de wondere wereld van het internet. Het opstellen en structureren van inhoud staat daarbij centraal. Ook via onafhankelijke software leren wij u graag hoe u de SEO-status van uw website periodiek kunt monitoren.

Heeft u ons ingeschakeld voor het ontwerp én ontwikkeling van uw website? Dan wordt het nog eenvoudiger voor u. Dan betaalt u zelfs niets voor zoekmachine optimalisatie. Het content management systeem (CmWare 3.1) dat u daarbij aangeleverd krijgt, doet voor u het meeste werk. Deze maakt pagina's aan waarbij de accessibility guidelines van het W3C streng opgevolgd worden. Tevens zijn er veelal geen MYSQL verbindingen nodig. Dat resulteert in een snelle en veilige website die een onbeperkt aantal bezoekers (alsmede zoekrobots) kan bedienen. Zo is uw website al (bijna) gereed voor de vele top posities. Dat lijkt op een belofte. En toch hebben we nog nooit een klant teleurgesteld!

Copyright SignWare © 2007 - 2024
Bekijk de desktop versie